dilluns, 12 d’octubre del 2015

BENVINGUDES AL NOU CURS, FAMÍLIES!!!




Comença un nou curs no només pels nostres infants de P4-A sinó també per les seves famílies que, segurament, tenen dipositades moltes esperances i il.lusions per a aquest nou curs. Per nosaltres, educadors, és imprescindible que les famílies acompanyeu els vostres fills en aquest procés de creixement i que confieu plenament en ells i en les seves possibilitats.

Us donem la benvinguda, doncs, i esperem que pogueu compartir amb nosaltres aquest procés.  

Pels que no vau poder venir a la reunió d'inici de curs, us informem que després de la mateixa vam fer una petita activitat plàstica amb les famílies. Vam pintar-nos els palmells de les mans i vam fer l'empremta de les mans en un full. Després vam escriure el nom dels familiars que havien fet l'empremta, el nom de l'infant i finalment, el més important, vam escriure un missatge pels nostres fills i filles. 

Un cop tinguem les empremptes de totes les famílies,les enquadernarem i, d'aquesta manera, tindrem un llibre a la biblioteca d'aula amb un bon record de cadascú de vosaltres. Serà com tenir-vos presents a l'aula ja que els vostres fills i filles podran posar la mà a sobre de la vostra empremta sempre que vulguin i podran llegir els vostres missatges plens de tendresa i amor.

Moltes gràcies per la vostra col.laboració!!!