dilluns, 12 d’octubre del 2015

TRIEM EL NOM DE LA CLASSE


Aquest any l'eix transversal estarà dedicat a la literatura. A Infantil, concretament, treballarem els contes clàssics. Durant el primer trimestre, doncs, treballarem aquest tipus de literatura i el nom de la nostra classe ha sorgit d'algun conte clàssic que ens ha agradat especialment.

Durant la primera i segona setmana de curs hem estat llegint alguns contes clàssics com La rateta que escombrava l'escaleta, El gat amb botes, L'aneguet lleig, etc. Finalment, d'entre els tres contes que ens agradaven més, hem triat L'aneguet lleig. Ho hem fet mitjançant votacions. Cada infant tenia un tap i el col.locava al costat del conte que li agradava més (d'entre els tres a triar). Els taps els anàvem apilant un damunt l'altre, de tal manera que deseguida hem vist el conte que ha agradat més perquè era el que tenia la torre més alta! 







Aquesta activitat, doncs, no només ens ha servit perquè cadascú pogués dir-hi la seva en igualtat de condicions i acceptar l'opció més votada, sinó també perquè els alumnes treballessin alguns continguts matemàtics com el comptatge i la representació gràfica dels resultats, ja que les torres de taps amuntagats eren com un diagrama de barres.


Ja veieu! el conte escollit i més votat ha estat L'ANEGUET LLEIG!!!
Segur que podrem treballar moltes coses al voltant d'aquest tema! esperem que entre tots i totes poguem fer una bona i enriquidora feina!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si ho desitgeu, podeu deixar el vostre comentari!