diumenge, 13 de desembre del 2015

A LA RECERCA DEL NOSTRE TIÓ!!!

Divendres a primera hora ens va arribar una carta del tió, dient-nos que ens havia vingut a veure a la classe però que no ens hi havia trobat. Així que vam decidir anar-lo a buscar per l'escola!!! no va ser tasca fàcil, perquè ja se sap que l'escola és molt gran i hi ha molts racons on buscar!

Finalment, però, el vam trobar prop de la pista de bàsquet, amagat darrera un petit mur....Quina emoció anar-lo a cercar i trobar-lo!!! tots el volien agafar i cuidar!!! el vam dur a la classe i allà vam decidir entre tots on era millor col.locar-lo, ja que sabíem que necessitava escalfor i estar protegit de trepitjades, etc. Al final vam decidir col.locar-lo sota el moble de la biblioteca, perquè allà hi toca molt el Sol, està protegit perquè no el podem trepitjar ni entrebancar-nos-hi i li podem donar menjar i pot menjar tranquil.lament.

Vam demanar qui podria portar una manta de casa per tapar-lo, sobretot per les nits, que és quan fa més fred. Esperem que algú porti alguna manteta de casa!  

Així que ja ho tenim tot a punt perquè també hem decorat la classe amb motius nadalencs i hem montat el pessebre i ara, a més a més, tenim el tió, que haurem d'anar alimentant amb el que li portem de casa! esperem que ens cagui alguna cosa quan sigui l'hora!!!

Aquí teniu un recull de fotografies del moment en què el vam anar a buscar!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si ho desitgeu, podeu deixar el vostre comentari!