divendres, 26 de febrer del 2016

L'ABRIL, PROTAGONISTA!!!

Durant aquesta setmana l'Abril ha estat la protagonista. Ens ha portat moltes coses que per a ella eren importants i ens ha explicat el perquè. Durant tota la setmana hem pogut gaudir de tot el què ha dut i finalment, avui divendres, la seva iaia i la seva mare han passat la tarda amb nosaltres per proposar-nos una activitat que als nens i nenes els ha agradat molt: PLANTAR LLAVORS EN UN TEST!

Ens ho hem passat d'allò més bé! Primer, hem decorat el nostre test amb gomets, l'hem omplert amb una mica de terra, hi hem posat les llavors de mongeta del ganxet i les hem regat. De moment hem deixat els testos a la classe, perquè volem veure com creixen les mongetes i un cop hagin nascut i crescut una mica, ja ens les podrem endur a casa. Si les trasplanteu, podreu gaudir d'autèntiques mongetes del ganxet, que són BONÍSSIMES!!!

La mare i la iaia de l'Abril també ens han portat uns dibuixos de personatges molt xules per pintar que ens han agradat molt. Potser tots no l'hem pogut acabar, però ens l'hem endut per fer-ho a casa.

Tot plegat ha estat un dia genial! moltes gràcies!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si ho desitgeu, podeu deixar el vostre comentari!