divendres, 26 de febrer del 2016

QUÈ ÉS L'EMPREMTA???

Dins el projecte dels ànecs, durant aquesta setmana hem treballat sobre els depredadors mamífers dels ànecs: el toixò, la guineu i el linx. 

Hem parlat de com podem saber quin depredador pot haver caçat un ànec o menjat un ou d'ànec al bosc i hem arribat a la conclusió que la millor manera de saber-ho és poder reconèixer els rastres que deixen, com les petjades. Hem fet una activitat al pati en la qual hem buscat empremtes dels depredadors dels ànecs i hem après a reconèixer les seves petjades segons el nombre de dits, la mida, forma i si es marcaven les ungles o no.

Un cop reconegudes totes les petjades (inclosa la dels ànecs) hem anat a l'aula i allà hem parlat de les empremtes dels humans i de com podríem fer-la. Hem decidit que la millor manera de fer-ho era pintar-nos el peu i fer la nostra petjada a sobre un paper. I així ho hem fet!!! ens hem descalçat un peu, ens l'hem pintat de pintura i hem estampat la nostra petjada en un full. Ens han quedat unes petjades molt xules i hem pogut veure com en són de diferents comparades amb els depredadors mamífers dels ànecs.

Ha estat una activitat molt motivadora per nosaltres i ha estat tota una experiència que segur que no oblidarem!

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si ho desitgeu, podeu deixar el vostre comentari!