dissabte, 30 d’abril del 2016

LA UTILITAT DELS CARTELLS!!!

El 13 d'abril al matí vam sortir a fer un volt pels carrers de Sentmenat per tal de comprovar que els cartells que trobem al carrer ens donen molta informació. 

Vam poder distingir tres tipus de cartells: els de números, els de lletres i els de dibuixos. També n'hi ha alguns en què es combinen aquests tres tipus...per exemple, podem trobar cartells amb dibuixos i lletres o números amb dibuixos i lletres, etc.

L'objectiu d'aquesta activitat, doncs, era adonar-nos que l'escriptura és útil per donar-nos informació, o sigui, té una funcionalitat. 

Un cop a l'escola vam fer un dibuix de la sortida i la setmana passada, amb les fotografies que havíem fet dels cartells que havíem vist, en vam fer una classificació.

El següent pas és descobrir els diferents tipus de lletra que podem trobar en els envasos de productes, per exemple. Per això us hem demanat la vostra col.laboració, perquè ens ajudeu a recopilar molts tipus de lletres i així fer-ne una observació i parlar de les diferents maneres d'escriure que podem trobar. 

Veurem, però, que malgrat existeixin diferents maneres d'escriure, totes tenen un objectiu ben definit: comunicar.

Hem fet un recull de les fotografies que vam fer durant la sortida i de la posterior classificació a classe. Esperem que us en feu una idea!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si ho desitgeu, podeu deixar el vostre comentari!