dijous, 21 d’abril del 2016

UNA VISITA MOLT ESPECIAL!!!

Ahir l'Elisabeth, la noia que ens va deixar la incubadora, ens va portar una ànega per tal que poguéssim veure de ben a prop un ànec. A part d'observar-ne les característiques físiques també vam poder escoltar com clacava, ja que l'ànega estava molt espantada i en alguns moments li vam poder sentir la seva "veu".

Vam oferir-li menjar del nostre racó (pinso, granulat i blat de moro) i una mica d'aigua, però la pobra estava tan nerviosa i pendent de nosaltres que no va tastar res!...

Vam fer un dibuix al natural d'ella i vam parlar de les seves característiques: de les parts del seu cos (ulls, bec, fosses nassals, plomes, cua, membrana interdigital, dits, ales...), del color del bec, de les potes i de les plomes, de com respirava i movia la cua, i de quan mesurava d'alçada. 

Aquesta última observació va ser una mica difícil de fer perquè volíem mesurar la seva alçada amb la nostra cinta mètrica (amb la qual també ens havíem mesurat nosaltres) però ho vam haver de fer a una distància prudent d'ella, perquè quan ens hi acostàvem per mesurar-la ella marxava corrent i clacant.

Al final vam poder veure que l'ànega adulta feia uns 42 cm d'alçada i que, per tant, nosaltres érem bastant més alts que ella!

Vam fer alguna fotografia d'ella, la qual ens servirà per posar-la al nostre racó d'alçades per visualitzar com n'és de diferent la nostra alçada amb la seva.

Va ser un dia molt especial i tot va anar molt bé. Ens vam mantenir quiets i callats tota l'estona per tal que no s'espantés l'ànega i finalment, quan va ser l'hora de marxar, la vam tornar al seu transportí.

MOLTES GRÀCIES, ELI!!! No oblidarem mai aquesta experiència!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si ho desitgeu, podeu deixar el vostre comentari!