dijous, 12 de maig del 2016

DIBUIXEM AMB XOCOLATA!!!

Com tots ja sabeu aquest últim trimestre el nostre projecte és sobre la xocolata. Molts nens ja han portat diferents tipus de xocolata i, aprofitant que també tenim xocolata desfeta i en pols, hem decidit dibuixar amb la xocolata.

Hem fet dos dibuixos. Un l'hem fet amb la xocolata desfeta que ja venia preparada en un tetrabrik, i l'altre l'hem fet barrejant xocolata en pols, aigua i cola blanca.

Amb la xocolata desfeta hem pogut dibuixar amb pinzells, però també amb els dits! Això si, primer ens hem rentat les mans! Ningú ha pogut resistir la temptació de tastar-la i a tots ens ha encantat!

En canvi, amb la xocolata en pols barrejada amb aigua i cola blanca, només hem pogut pintar amb pinzells, perquè ningú tingués la temptació de posar-se-la a la boca!

Tots dos tipus de dibuixos han quedat molt bé, però hem comprovat que en el de xocolata desfeta ens quedaven més regalims que amb l'altra. 

El que més ens ha agradat, però, és la seva aroma i el seu gust! tota la classe feia olor de xocolata!

Aquí us deixem un recull de fotografies! Ah! i aprofitem per demanar-vos que ens porteu llibres i/o contes que parlin d'aquest aliment tan especial!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si ho desitgeu, podeu deixar el vostre comentari!