dimecres, 16 de març del 2016

LA DAKOTA, PROTAGONISTA!

Durant aquesta setmana, la Dakota és la protagonista! i com no podria ser d'una altra manera, la mare de la Dakota va venir ahir a la tarda a fer-nos una activitat molt xula: FER MADALENES!!!

Vam comptar amb l'ajuda de la mare del Marc Antoni i, entre totes dues, ens van demostrar que eren unes excel.lents cuineres ja que ens van portar unes madalenes boníssimes que els nens i nenes havien de decorar amb nata i elements decoratius (xurros de xocolata, estrelletes de sucre, etc.).

Abans de tot, però, van portar a cada nen i nena un element indispensable per fer de pastissers: el barret de cuiner! ja el portaven preparat i els nens i nenes van composar el seu nom amb les seves lletres i les van enganxar al seu barret per tal de personalitzar-lo. Van quedar guapíssims! Ja estaven preparats per decorar les madalenes! 

Ens vam rentar les mans i vam agafar la mànega pastissera amb la nata per posar-la a sobre de la madalena. Seguidament, vam decorar-la amb xurrets de xocolata, estrelletes, boletes de colors, etc., i finalment ens la vam menjar! era bonísssssssssima!!! Alguns fins i tot van repetir!!!

Finalment, per acabar d'arrodonir el dia, la Dakota ens va ensenyar i explicar el què havia portat pel racó del protagonista. Ens va portar fotografies i roba de quan va néixer i amb algunes ens vam fer un fart de riure!!!

Vam passar una molt bona estona i des d'aquí agraïm a la mare de la Dakota i del Marc A. la seva col.laboració i el fet de fer-nos-ho passar tan bé! 

MOLTES GRÀCIES!!!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si ho desitgeu, podeu deixar el vostre comentari!